top of page

Лікарі Симбіотики йдуть до пацієнтів

Людям, які живуть у гірських районах, непросто добиратися до лікарів. Далеко, і часу не вистачає. Але пацієнтам у Славську повезло. Бо мають сімейних лікарів, які дбають про них, як про рідних.


Якщо пацієнти не йдуть до лікарів-спеціалістів, то лікарі Симбіотики їдуть ближче до пацієнтів, у співпраці з сімейними лікарями. Схоже, така концепція, вироблена Симбіотикою у команді з Лідією Левкович і Медичним центром "Турбота" в Славську, виправдовує очікування і людей, і лікарів. Бо на перший прийом травматологів Симбіотики записалося аж 28 осіб.




Такий візит включає УЗД обстеження на апараті Battefly і консультацію травматолога. Це значно пришвидшує встановлення діагнозу та призначення людині відповідного лікування. Без черг і зайвих витрат часу та коштів.

Найвищий рівень сервісу амбулаторії сімейної медицини, організація запису на прийом, чемні, підготовлені до зустрічі з лікарем пацієнти - це професійність сімейних лікарів та їх вміння комунікувати з пацієнтами.

Ми планували, що приїжджатимемо до Славська один раз на місяць. Але вже за два тижні наших лікарів чекають ще 20 пацієнтів, які мріють про рух без болю.



43 перегляди0 коментарів
bottom of page