top of page

Яка ціна "нового" серця?

Скільки коштує операція на серці? Потребуючи операції на серці, молодий чоловік побував у декількох клініках у пошуках кардіохірурга, який вміє робити малотравматичні операції без розрізу грудини. І серед усіх, обрав Симбіотику. Каже, з двох причин. Професіоналізм лікарів і зрозумілість ціни. Хотів не просто замінити клапан серця без розрізу грудини, а ще й при цьому почуватися гідно.


Клініка Симбіотика виявилася єдиною, в якій він зміг поговорити з кардіохірургом про операцію без "торгу". Тільки тут менеджери повідомили прогнозовану ціну послуги, у яку все включено - вартість операції, медикаментів, матеріалів, оплата праці лікарів та медперсоналу, харчування.


Скільки коштує душевний спокій пацієнта, який після операції на серці не думає скільки грошей покласти лікареві у кишеню, а планує майбутнє активне і якісне життя? Наскільки якіснішою стає медична послуга, за яку лікареві і медперсоналу платить роботодавець, а не пацієнт? Все має свою цінність, і не завжди вона вимірюється грошами.

149 переглядів0 коментарів
bottom of page