top of page

Співпраця з сімейними лікарями Самбора

Перші спільні консультації з сімейними лікарями у Клініка сімейного здоров'я в Самборі відбулися дуже ефективно. Разом з сімейними лікарями з кардіологічними пацієнтами працювали кардіолог Галина Кіт і кардіохірург Тарас Рудик.


Насамперед, ми вражені уважністю сімейних лікарів цієї клініки до своїх пацієнтів. Вони зуміли запросити на консультацію саме тих людей, які найбільше потребували допомоги експертного кардіолога. Тому ми ще раз закликаємо всіх, знайти для себе відповідального сімейного лікаря, з яким ваше здоров’я і життя буде захищене.


Завдяки, зокрема, своєму новому сімейному лікарю, до нас потрапив пацієнт, якому недавно врятували життя у Польсько-американських клініках серця, де стажувався і працював наш провідний Кардіохірург Тарас Рудик. Це той випадок, коли після виходу з клініки, пацієнт повинен продовжувати спостереження у експертних лікарів, щоб не пропустити погіршення ситуації.


Ми захоплені тим, як про своїх батьків і чоловіків турбуються їх доньки і дружини, які знають все про їх тиски, цукри, спадковість патологій, походи по лікарях. Саме такі турботливі родичі стають нашими помічниками в досягненні найкращих результатів лікування. Вони ставлять правильні запитання, допомагають обрати медичний заклад, контролюють прийом ліків.


Під час спільної консультації кожному пацієнтові було надано чіткі рекомендації, призначено відповідне лікування або відкореговано раніше призначене лікування.

Консультаційні висновки складені на підставі проведеної на місці кардіограми та ЕХО-серця, яке було виконано на високоточному портативному УЗД-апараті.

Ми також прийняли відвідувачів, які вирішили профілактично оглянутися у кардіолога. І, як виявилося, навіть ті, хто повністю почувається здоровим і сильним, мають вже сьогодні починати «дружити» з кардіологом, особливо якщо збираються змінити спосіб життя, зайнятися спортом, чи просто вступають у поважний вік.


Кожному пацієнтові було присвячено не менше години спілкування з лікарями. Такий досвід співпраці сімейних лікарів з вузькопрофільними спеціалістами є дуже важливий для вчасного виявлення і лікування патологій серцево-судинної системи. Адже пацієнтам зручніше і дешевше проконсультуватися ближче до дому.



37 переглядів0 коментарів
bottom of page