top of page

Поважний вік не є перешкодою для операції на серці


"Серед професіоналів обирайте людяність", - так сказав наш пацієнт пан Микола, який готується зустріти свої вісімдесят шості народини з «відремонтованим» у Симбіотиці серцем. Не так багато клінік сьогодні охоче беруться робити операцію на серці пацієнтам надзвичайно поважного віку. Адже вони потребують не тільки доброї операції, а й професійного і людяного післяопераційного догляду та опіки, родинного тепла, психологічної підтримки. Більшість таких пацієнтів живуть далеко від своїх дітей, іноді навіть в іншій країні. Тому наша модель лікування батьків є дуже зручна і ефективна для зайнятих дітей.


Чоловікові скоро 86 років. Українець, який від перших днів Незалежності України присвятив своє життя українській церкві, будівництву українських православних храмів. Дуже пишається своїми дітьми та онуками. Він загалом здоровий чоловік, дуже любить свою дачу, землю, в яку вклав багато сили і любові, то ж звичайно ще хоче насолоджуватися плодами своєї праці. Через те, що відчув неможливість більше працювати на землі, як раніше, пан Микола звернувся до кардіохірургів. Він каже, що побував в декількох клініках серця, але обрав Українсько-британську клініку "Симбіотика", відчувши тут людяність у ставленні до пацієнтів.


Наш кардіохірург Тарас Рудик захоплюється такими пацієнтами, адже у них можна почерпнути багато життєвої мудрості. Саме такі пацієнти розуміють важливість ціннісної орієнтованості лікарів і є значно вимогливішими до медиків. Тому їх довіра надихає ставати ще кращими. Панові Миколі у Симбіотиці виконано складну операцію на клапані серця і коронарне шунтування класичним методом. Бадьорий, жвавий, при ясному розумі і думках він виписався додому до своєї любої дружини, дітей та внуків. Його також дуже чекали побратими з православного братства, адже планів щодо зміцнення ПЦУ у них ще дуже і дуже багато.

119 переглядів0 коментарів
bottom of page