top of page

Разом - сильніші. Співпраця Симбіотики з лікарями малих міст продовжується.

Разом - сильніші. Співпраця Симбіотики з лікарями малих міст продовжується.


Лікарі у малих містах зрозуміли загрози самостійного пошуку пацієнтом кардіохірурга, і почали опікуватися своїми пацієнтами «під ключ», співпрацюючи з медичними закладами, що можуть надати повну експертну медичну допомогу. Протягом жовтня-листопада, з ініціативи сімейних лікарів, у Симбіотики склалася співпраця з амбулаторією сімейної медицини Наталії Феденко у м.Сколе, Медичним центром «Турбота» у Славському, клінікою «Кардіолайн» у Володимирі Волинському.




Прийом у Володимирі Волинському у листопаді відбувся вже вдруге. Нас відвідали не лише пацієнти, які потребували другої експертної думки щодо необхідності в операції на серці. Приємне враження склалося від візиту пацієнта, якого кардіохірург Тарас Рудик оперував аж 5 років тому і якого ведуть кардіологи Кардіолайну. Після обстеження встановлено, що серце пацієнта працює чітко і справно.


Коли потрібна операція на серці, пацієнти здатні довго шукати другої думки, радитися зі знайомими, обирати клініки не за порадою лікаря, а через «сарафанне радіо». Так вони втрачають найдорогоцінніше – час, за який встигають відбутися незворотні зміни.


Допомога в обранні клініки підвищує довіру до лікаря, яка необхідна для прийняття вчасного і правильного рішення про лікування. Вкотре переконуємося в ефективності спільних прийомів з сімейними лікарями та кардіологами у малих містах. Разом ми сильніші, і пацієнти мають більше шансів на тривале якісне життя.

100 переглядів0 коментарів
bottom of page