top of page

Лікарі Симбіотики йдуть до пацієнтів

Людям, які живуть у гірських районах, непросто добиратися до лікарів. Далеко, і часу не вистачає. Але пацієнтам у Славську повезло. Бо мають сімейних лікарів, які дбають про них, як про рідних.


Якщо пацієнти не йдуть до лікарів-спеціалістів, то лікарі Симбіотики їдуть ближче до пацієнтів, у співпраці з сімейними лікарями. Схоже, така концепція, вироблена Симбіотикою у команді з Лідією Левкович і Медичним центром "Турбота" в Славську, виправдовує очікування і людей, і лікарів. Бо на перший прийом травматологів Симбіотики записалося аж 28 осіб.




Такий візит включає УЗД обстеження на апараті Battefly і консультацію травматолога. Це значно пришвидшує встановлення діагнозу та призначення людині відповідного лікування. Без черг і зайвих витрат часу та коштів.

Найвищий рівень сервісу амбулаторії сімейної медицини, організація запису на прийом, чемні, підготовлені до зустрічі з лікарем пацієнти - це професійність сімейних лікарів та їх вміння комунікувати з пацієнтами.

Ми планували, що приїжджатимемо до Славська один раз на місяць. Але вже за два тижні наших лікарів чекають ще 20 пацієнтів, які мріють про рух без болю.



43 перегляди0 коментарів

Comentarios


bottom of page