top of page

CHECK-UP немовлят у перший місяць життя

Оновлено: 18 вер. 2021 р.

Найкраще, що ми можемо зробити для новонародженого, щоб переконатися в успішній адаптації його до зовнішнього середовища, це -check-up протягом першого місяця після народження.



Часто ми переймаємося проблемами, пов'язаними з вагітністю, забуваючи, що головною метою процесу є народження здорової дитини.


Але, уявіть собі, як змінюється життя дитини після народження. Дитина потрапляє з теплого, комфортного середовища зі 100% вологістю, температурою 37.0 та безперебійним постачанням харчових елементів безпосередньо в кров, та ще й з абсолютним захистом від зовнішнього впливу і без необхідності дихати, - в наш світ. Тепер потрібно самостійно дихати, зігрівати себе, їсти та ще й плакати, щоб тебе почули та зрозуміли.


Таку ж кардинальну зміну переживають і органи дитини! Серце вчиться працювати на два кола кровообігу, травна система змушена працювати для засвоєння їжі, легені роблять перші свої вдихи й це все протягом кількох годин! Саме протягом першого місяця життя важливо діагностувати можливі вади розвитку, що дасть можливість своєчасної корекції та забезпечить кращий результат лікування.

Тому, важливим проявом любові та турботи про здоров'я вашого малюка буде проведення комплексної ультразвукової діагностики дитини.


Кардіологічне відділення клініки Симбіотика у Львові – Симбіотика Кардіо, має дві пакетні пропозиції обстеження новонароджених.


"Комплексне обстеження немовлят", яке включає:

- УЗД серця (ЕхоКГ);

- УЗД органів черевної порожнини та сечовивідної системи;

- Нейросонографія.


"Комплексне обстеження немовлят і кульшові суглоби":

- УЗД серця (ЕхоКГ);

- УЗД органів черевної порожнини та сечовивідної системи;

- Нейросонографія;

- УЗД кульшових суглобів.


Запрошуємо всіх сердечно для проведення CHEK-UP ваших малюків.



158 переглядів0 коментарів
bottom of page